Om Kvandal kjøkken

Kvandal kjøkken har siden oppstarten i 1985 holdt til på Leland i Leirfjord kommune og har i dag kunder over hele landet selv om hovedmengden av våre kjøkken, bad og garderobeløsninger er levert på Helgeland. Vi er stolte av å holde til på den vakre helgelandskysten og har gitt alle våre kjøkkenmodeller navn etter noen kjente og noen ukjente øyer i området.

Kvalitet, lokalt håndverk og skreddersydde løsninger er våre kjerneverdier. Sammen med god service og fokus på hver enkelt kunde og hvert enkelt prosjekt, etterstreber vi å gi alle våre kunder en god opplevelse og en innredning å være stolt av.

Vi har alt på et sted og kan med stolthet si at vi over tid har perfeksjonert produksjonen slik at den skal bli mest mulig effektiv og fleksibel. Samtidig er vi aldri helt fornøyde, og jobber vi stadig med forbedringer for at opplevelsen skal bli best mulig for våre kunder.

For at vi sammen med deg som kunde skal kunne skape et unikt, vakkert og funksjonelt kjøkken, bad eller garderobe gjør vi det aller meste på fabrikken i Leirfjord. Våre dyktige designere jobber tett sammen med deg som kunde for å avdekke ønsker, behov og skreddersy gode løsninger. Når kunde og designer er enige om at de har kommet frem til best mulig løsning sendes tegningene til produksjonen. I produksjonen tar våre dyktige møbelsnekkere over. Emnene i valgt farge og materiale kappes, tilpasses og monteres. Hos oss får du ingen flatpakker. Når alt av skuffer, skap, hengsler, knotter og vasker er klargjort pakkes kjøkkenet, badet eller garderoben og leveres klar til montering rett på vegg. Siden alle skap er ferdig sammensatt og nummerert likt som plantegningen gjør det monteringen veldig oversiktlig og enkel.

Vi ordner dessverre ikke montering, men vi har gode kontakter med lokale håndverkere og kan videreformidle kontakt hvis det er et ønske.

Vi håper du finner det du leter etter hos oss.

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på!

Har du spørsmål?

Ring oss på 75 04 84 22
eller send oss en e-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.